X

רשימת משווקים

חדש

לראשונה בישראל
פיליפס פסטה מייקר
להכנת פסטה טרייה בבית ב-10 דקות בלבד

פיליפס פסטה מייקר

דגם: HR2355/09

בעזרת טכנולוגיה חדשנית המכונה מערבבת, לשה ומייצרת פסטה בצורות שונות ובטקסטורה מושלמת ב-10 דקות בלבד

  • להכנת פסטה טרייה במהירות ובלי מאמץ בעזרת 3 מרכיבים בלבד (קמח, מים וביצה).
  • לבחירה בין כמות של 300 גרם או 600 גרם פסטה.
  • לניקוי קל ונוח בעזרת חלקים מתפרקים הניתנים לשטיפה במדיח.
  • ליצירת פסטה בצורת ספגטי, פנה פטוצ’יני ודפי לזניה בעזרת 4 דיסקיות פסטה שונות.
  • לאיחסון נוח בעזרת מקום מובנה במכשיר עבור הדסקיות.
פיליפס פסטה מייקר

ליצירת מגוון סוגי פסטה

ספגטי
ספגטי
פנה
פנה
פטוצ'ינו
פטוצ'ינו
לזניה
לזניה

300 או 600 גרם פסטה טרייה ב-4 פעולות פשוטות

1

הכניסו קמח
בכלי המיועד הכניסו קמח בכלי המיועד
לפי הכמות הרצוייה:
עבור 300 גרם פסטה יש למלא כוס קמח אחת ועבור 600 גרם פסטה יש למלא 2 כוסות קמח מלאות.

2

בחרו את
התוכנית הרצויה
300 או 600 גרם פסטה.

3

הוסיפו לאט את הוסיפו לאט את הנוזל לפתח המיועד לו הנוזל לפתח המיועד לו. במתכון הבסיסי הנוזל מורכב מביצה טרופה ומים. עבור 300 גרם פסטה יש לטרוף ביצה אחת ולהשלים עם מים עד לגובה 95 מ”ל. עבור 600 גרם פסטה יש לטרוף ביצה אחת ולהשלים עם מים עד לגובה 185 מ”ל.

4

כאשר הפסטה
מתחילה לצאת
יש לחתוך באורך הרצוי.